top of page
Danielle Brörmann

Danielle Brörmann

Specialist in Werkgeluk & Welzijn

Locatie:

Online, Breda

Mijn specialisatie(s):

Zingeving, Vrouwengezondheid, Stress / burn-out, Emotionele disbalans

Specialisme

Ik onderscheid me door mijn internationale levens- en werkervaring en de vele verschillende opleidingen en dingen die ik heb gedaan met een diversiteit aan banen en branches. Mijn eigen burn-out en scheiding voegen ook toe aan nog beter inlevingsvermogen bij coachees die hier ook mee te maken hebben. Door mijn levensloop, empathisch vermogen en intuïtie voel ik al snel aan wat iemand nodig heeft (ik vraag natuurlijk wel na of het klopt) en door mijn grote, uitgebreide toolbox heb ik ook altijd een passende methode of oefening die ik met ze kan doen. Ook het werken met creatieve opdrachten om het onbewuste naar boven te krijgen is vrij uniek.

Ik kan je goed helpen met:
- Werkstress
- Burn-out
- Scheiding
- (baan) Verlies
- Loopbaanvragen
- Werkplezier en je Levensmissie ontdekken

Over mij

Ik ben in 2016 opgeleid als Loopbaan- en lifecoach bij de Balansgroep (Post Hbo) en daarna ben ik aan de slag gegaan bij Gortcoaching en Instatera als loopbaancoach en specialist in Werkstress & Burnout (ik heb zelf overigens in 2006 een burn-out gehad). Ik heb hiervoor ook nog een verdiepende bijscholing bij de Baak gevolgd.
Daarna ben ik gaan werken bij een Re-integratiebureau als Loopbaanadviseur en Bedrijfscoach. Vanuit dit bedrijf ben ik ook gaan werken als coach, trainer en adviseur in Werkplezier bij Teleperformance, waarvoor ik nog steeds freelance werk. Ik heb tijdens deze functies ook bijscholingen gedaan in Individueel Systemisch Werken, Emotioneel Lichaamswerk en een Masterclass over Geluk bij de Erasmus Universiteit.

De leukste opleiding die ik tot nu toe heb gedaan in coaching (en nog steeds doe, inmiddels in het 3e jaar) is de Kunstzinnig Dynamisch Coachen bij de Kleine Tiki. Ik geef hier inmiddels ook dagretreats en trainingen in onder de naam KOEL door de Overgang en KOEL Opnieuw beginnen. KOEL staat voor Kunstzinnig Ontspannen Energiek en Liefdevol.
Ik heb inmiddels meer dan 200 mensen gecoacht en ruim ruim 9 gewerkt als Trainer in Mindfulness & Ontspannen op je werk.
Ik ga in juni de opleiding voor IKIGAI coach doen en wil dan ook graag jongeren gaan coachen en trainen om hun levensdoel en hartmissie te vinden. Ik ga deze methode natuurlijk ook toepassen bij volwassenen.

Ik ben goed in luisteren en vragen door niet alleen mijn empatisch vermogen, maar ook door de School voor Journalistiek en mijn 7 jaar werkervaring hierin als verslaggever, redacteur en presentatrice. Ik werk veel vanuit mijn intuïtie en gebruik al mijn levens- en werkervaring in mijn werk als coach en trainer. Ik heb veel baat bij het feit dat ik bijna 10 jaar in het buitenland (Zwitserland, Frankrijk, Spanje/Mexico en USA) heb gewoond en gewerkt. Ik ben hierdoor open minded, weet wat het is om opnieuw te beginnen (ook door scheiding en burn-out) en heb respect voor iemands background en geloofsovertuiging. Ik spreek ook vloeiend Engels en kan dus ook Engelstalig coachen en trainen.

Mijn purpose is om anderen te helpen om hun levensdoel en hartmissie te vinden en om ze te bevrijden van blokkades en beperkingen om te gaan leven en werken vanuit hun hart.

PRAKTIJK
Mijn praktijkruimte is achter ons huis. De ruimte is heel rustgevend en stil. Ideaal voor meditatie, systemisch werken en om tot rust te komen. In de winter is er zelfs een echte houtkachel die aan gaat.

Methode

Mijn trajecten zijn minimaal 4 sessies voor loopbaanvragen en minimaal 6-8 sessies voor Werkstress en minimaal 9 sessies voor Burn-out. In het eerste gesprek gaan we ontdekken waar je tegenaan loopt en wat je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen zijn. Afhankelijk van de vraag, gaan we vanaf het 2e gesprek aan de slag met loopbaan spellen of ontspanningsoefeningen. Daarna werk ik (wederom afhankelijk van de vraag en de persoon) met methoden zoals: Systemisch Werken, Verbindend Communiceren en Creatieve opdrachten om beperkte overtuigingen en blokkades op te heffen. Meestal doe ik in de 4e of 5e sessie ook een visualisatie over hoe je jezelf ziet over 1 of 2 jaar. Daarna maak je een doel en actieplan om te stappen te zetten om dichterbij je doel (droom) te komen en het leven te gaan leiden dat jij wenst.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

Ik vraag €95,- per uur aan particulieren en €125,- per uur aan bedrijven (excl. BTW).

Voor Loopbaantrajecten zijn het minimaal 4 sessies.
We beginnen met je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen te onderzoeken, daarna gaan we kijken welke taken je leuk vindt en waar je goed in bent (competenties). We gaan ook kijken welke beroepen bij je passen en wat je hart wil door middel van een meditatie/visualisatie. Uiteindelijk maken we ook een doel en actieplan waarin je omschrijft wat je gaat doen om degene te worden die je wilt zijn.

Werkstress minimaal 6 sessies en Burn-out minimaal 9 sessies.
In deze trajecten maak ik vooral gebruik van ontspanningstechnieken, inzicht van wat je energie kost en geeft en waarom je stress ervaart. Maar ook wat zijn je valkuilen? Wat kost en geeft energie? Wat zijn je beperkte overtuigingen? Wie ben je echt en wat zijn je kwaliteiten? Wat is je levensmissie? Soms maken we ook een terugval preventieplan.

Diploma's

- Professioneel Coach - Post HBO opleiding bij de Balansgroep
- Verdiepend Coachen in Werkstress & Burnout (Post HBO), Europees Instituut de Baak
- Individueel Systemisch Werken en Emotioneel Lichaamswerk bij NEM Academy
- Kunstzinnig Dynamisch Coachen bij de Kleine Tiki
- Masterclass Geluk bij Erasmus Universiteit

- Mindful Schools online opleiding (USA)
- YOGA4CLASSROOMS Teacher opleiding (USA)
- mindfulness opleiding voor jongeren bij Centrum voor Mindfulness
- School voor Journalistiek, Fontys Hogescholen
- Hotel Management School Les Roches (Zwitserland)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page