top of page
Cor van Vliet

Cor van Vliet

Coach en emotietherapeut

Locatie:

Berkel en Rodenrijs (regio Rotterdam)

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in mentale en emotionele vraagstukken en ondersteun mensen om stress en burn-out klachten te voorkomen of hiervan te herstellen. Ook kan ik je helpen wanneer emotionele blokkades fysieke klachten hebben veroorzaakt.

Je kunt bij mij ook terecht voor persoonlijke ontwikkeling en jobcoaching.

Over mij

Ik ben Cor van Vliet en ben trainer, coach en emotie therapeut. Ik heb veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en gedurende al die jaren heb ik veel geleerd van het gedrag dat mensen laten zien (bewust en onbewust). Steeds meer mensen ervaren stress door een alsmaar toenemende werkdruk.

Het is mijn passie om mensen te helpen en daarbij deze stress te verminderen, een burn-out voor te zijn, of hen te ondersteunen in hun herstel. Ik krijg energie en inspiratie van deze begeleiding en coaching. Als coach kom ik graag tot de kern, ben ik oplossingsgericht en denk in kansen en mogelijkheden. Ik kijk vooruit, ben flexibel en pragmatisch en maak dingen graag zichtbaar en concreet. Heldere doelstellingen vaststellen en verwachtingen uitspreken en horen daarbij.

Mijn passie is het ontdekken wat jou als mens drijft en tegenhoudt om je talenten en competenties volledig in te zetten. Te vaak zie ik bij mensen dat zij hun capaciteiten en mogelijkheden niet of niet volledig benutten. Ik woon in Berkel en Rodenrijs, waar ik mijn praktijkruimte heb.

Methode

In mijn praktijk hanteer ik een holistische aanpak. Mijn uitgangspunt hierbij is dat lichaam, geest en emoties onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Naast mentale coaching pas ik emotionele coaching toe, waarbij ik gebruik maak van The Journey Methode van Brandon Bays. Met mijn aanpak borg ik een blijvend en duurzaam resultaat, merkbaar vanaf onze start. Ik ben van mening dat ieder mens in staat is om van alles te leren en te bereiken, mits je bereid bent om in actie te komen. Plaats vraagtekens bij je eigen gedrag en je overtuigingen, en ga hiermee aan de slag om te groeien.

Je bent in staat om het verleden achter je te laten, nieuwe gezonde keuzes te maken en je leven in te richten zoals jij dat wilt. Dat is vrijheid.

Tarieven

Eerste boeking is een gratis kennismaking. Daarna gaan we aan de slag met een persoonlijk plan.

Diploma's

- NOBCO gecertificeerde Coachopleiding, ICM Opleidingen
- Doorbraakcoach / Unlimited Coach, Unlimited People
- Geaccrediteerd Journey Practitioner / Emotie therapeut, The Journey Consious Company
- NLP Master en NLP Practitioner, Mind Academy

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page