top of page
Christine van Andel

Christine van Andel

Female Leadership & Mindset Coach

Locatie:

Zoetermeer

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving

Specialisme

Ik werk met name met vrouwen en richt me op persoonlijk & vrouwelijk leiderschap.

Ik kan je goed helpen met:
- stress
- uit balans
- burn-out
- gevoel geen controle meer te hebben
- niet de leuke versie van jezelf meer zijn
- meer (persoonlijk) leiderschap willen

Over mij

Ik ben afgestudeerd in Bedrijfskunde en heb jaren in het bedrijfsleven gewerkt in diverse consultancy en HR management functies. Op een bepaald moment heb ik een sabbatical genomen en ben ik de opleiding tot intuïtief coach gaan doen bij het IMC. Juist de combinatie van oosterse en westerse denkwijzen sprak me enorm aan en was precies de ontwikkeling die ik nodig had. Niet alleen je hoofd gebruiken maar juist ook de wijsheid van het lichaam.

PRAKTIJK
Ik heb een eigen praktijkruimte in het Crown Business Center in Zoetermeer. Dit is een professioneel bedrijfsverzamelgebouw met volop parkeergelegenheid en gelegen naast het station. Mijn ruimte wordt door klanten beschreven als warm, huiselijk en professioneel.

Methode

Mijn coachtrajecten bestaan uit een aantal sessies waarin we met name in gesprek gaan met elkaar en ik soms ook een oefening doe om tot andere inzichten te komen (bijvoorbeeld een meditatie oefening, gebruik van vloerankers, etc). Kleding blijft altijd aan en de oefeningen doen we alleen met instemming van de coachee, staand of zittend. Meestal geef ik wat huiswerk mee om thuis mee aan de slag te gaan, om hetgeen we hebben besproken verder te integreren en verankeren. Ik werk met trajecten vanaf 6 sessies. Vaak is 6 a 8 sessies voldoende, soms kiest iemand nog voor een paar vervolgsessies om met een ander thema aan de slag te gaan.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 30 minuten.

Een traject van 6 sessies kost €2497 incl BTW voor een particulier, ex btw zakelijk. We starten met een uitgebreide deep dive van 2 uur waarin we tot de essentie van de coachvraag komen en helder krijgen wat je precies nodig hebt. In de maanden daarna hebben we nog 5 sessies van 1,5 uur en hebben we tussendoor contact zodat je echt aan de slag blijft met je vraag en stappen blijft zetten richting je verlangen. Tussentijdse oefeningen en opdrachten maken het traject compleet en na ongeveer 6 maanden sluiten we het traject af en vieren we jouw resultaat.

Diploma's

- International Business aan de Universiteit van Maastricht (Master opleiding 1998 - 2002)
- Opleiding tot Intuïtief Coach bij IMC Mensontwikkeling (NOBCO gecertificeerd okt 2017 - juni 2018)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page