Hulp bij buikklachten

Bekijk hieronder de beste coaches en therapeuten bij wie je terecht kunt bij buikklachten. Bij sommige specialisten kun je zelfs voor een online consult terecht! 

Wout van Helden

Wout van Helden

Orthomoleculair kPNI therapeut

Locatie:

Online, Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

We bekijken samen hoe het komt dat je de klachten hebt die je nu hebt. We gaan op zoek naar de oorzaak en kijken verder dan de symptomen. In de consulten leer je bewust keuzes te maken en ook wanneer je een gezonde en soms een minder gezonde keuze kunt maken. Dieper zoeken naar de oorzaak van jouw klachten kan bij mij ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld bloed-, urine-, speeksel- en DNA-analyse voor een perfect afgestemd plan op jouw persoonlijke situatie.

Astrid Vester

Astrid Vester

Arts voor Leefstijl en Transformatiegeneeskunde

Locatie:

Holten

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Chronische ziektes

Heb jij lichamelijke klachten, die steeds terugkeren of zelfs chronisch zijn en vraag jij je af hoe je je gezondheid kan verbeteren? Ik ben een betrokken arts, die zich inzet voor de ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van de mens in alle opzichten. Ik richt me op zowel de behandeling, als op preventie van ziektes. Al ruim 25 jaar zit ik in dit vak en vind het een boeiende uitdaging om jou de tools aan te reiken die je gezondheid kunnen verbeteren en je leven kunnen veranderen.

Esther Molenaar

Esther Molenaar

Haptotherapeut

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid

Wil je je ook weer goed in je vel voelen? In mijn praktijk voor Haptotherapie staat het idee centraal dat (vervelende) ervaringen en herinneringen opgeslagen liggen in het lichaam. Wanneer deze zich (onbewust) vastzetten in je lichaam, dan uit zich dat vaak op termijn in spanningen in je lijf, onprettige gewoontes, of moeizame relaties. Door gesprekken, ervaringsoefeningen en gerichte aanraking maken we weer contact met deze herinnering, en leer ik je er op een nieuwe manier mee om te gaan. We zoeken daarbij de balans tussen lichaam, verstand en gevoel: zo kom je weer sterk in het leven te staan.

Emilia De Vries

Emilia De Vries

Orthomoleculair therapeut

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

Start direct met het verminderen van jouw maag- en darmklachten. Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt.

Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt. Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Seema Bansropansingh

Seema Bansropansingh

Arts voor ​Integrale- en ​Leefstijl​geneeskunde​

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Schildklier problemen, Vrouwengezondheid

Ik weet hoe moeilijk het is om met je gezondheid aan de slag te gaan, wanneer je je niet goed voelt.
Mijn rol, als ervaringsdeskundige en arts, is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Door mijn leefstijl om te gooien, heb ik namelijk de medicatie voor mijn auto-immuunziekte volledig kunnen afbouwen. Dit succes wil ik delen met andere vrouwen. Met mijn praktijk Women Codes verzorg ik trajecten die reguliere, integrale- en leefstijlgeneeskunde met elkaar verbindt.

Heidy van Koesveld

Heidy van Koesveld

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Nek- en rugklachten

Op de welbekende kruising staan? Mis je support? Weet je even niet meer welke kant je op moet? Je eigen vanzelfsprekende stroom kwijt? Dit kan zich uiten in zowel fysieke, mentale of emotionele klachten. Een gebalanceerde energie (ki of chi) door middel van shiatsu zorgt er voor dat je tegen een stootje kan en dat je je steviger voelt. Je zelfhelend vermogen wordt groter en je bent daardoor minder vatbaar voor fysieke pijn, stress of sombere buien. Met een goed stromende energie voel je je kalm, fit en helder.
Wil je samen verder kijken dan de symptomen? En de oplossing op een hanteerbare, holistische manier vinden? Ik kijk graag met je mee!

Natascha Buch

Natascha Buch

Functional Nutrition & Holistic Health Coach

Locatie:

Online, Den Haag

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Schildklier problemen

My passion for health coaching started through my own journey with an autoimmune thyroid condition (Graves’ disease). I was told that this condition would be for life. I would need to manage it and take synthetic hormones for the rest of my life. Fortunately, this wasn’t true.

I learnt that our bodies have an innate healing capacity. Many of the symptoms be reduced or even reversed. I made it my mission to help empower others to take their health in their own hands.

Marjolein van Randwijk

Marjolein van Randwijk

Diëtist en orthomoleculair darmtherapeut

Locatie:

Online, Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Onverklaarde klachten

Ik bied als gespecialiseerde diëtist en orthomoleculair darmtherapeut persoonlijke begeleiding bij problemen van het maag-darmstelsel. Het behandelingstraject bestaat uit individuele gesprekken, eventueel aanvullend onderzoek en thuisopdrachten. In mijn traject combineer ik wetenschap met holisme en orthomoleculaire behandelwijze, waardoor je duurzame effecten bereikt. Mijn praktijk staat voor positieve, aandachtige en voedzame zorg richting een symptoomvrij leven.

Taylie Hu

Taylie Hu

Psycholoog & Ayurvedisch voedingscoach

Locatie:

Online, Utrecht

Gespecialiseerd in:

Stress / burn-out, Buikklachten

Met mijn body-mental type consult krijg je inzicht in hoe jouw geest en lichaam werken en wat jij nodig hebt. Inzicht in wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn. Welke voeding juist wel te eten en wat te vermijden. Levensstijl adviezen die het beste bij jou en jouw situatie passen (denk aan: ochtend-avond, self-care rituelen, gezonde workout), uitgebreide productenlijst voor jouw body-mental type, natuurlijke remedies tegen eventuele klachten en eventueel oefeningen bij emotionele blokkades.

Laura Hofstede

Laura Hofstede

Touch of Matrix specialist

Locatie:

Online, Enschede

Gespecialiseerd in:

Vergroten bewustzijn, (Onverklaarde) fysieke klachten

De Touch of Metrix methode werkt in je onderbewustzijn. Daar ruimen we oude ballast in jouw systeem op, welke voor diverse klachten kan hebben gezorgd (zowel mentaal als ook fysiek). Laagje voor laagje gaan we naar de oorzaak van je klacht(en) of ongemak en mogen blokkades losgelaten worden. Wanneer de verbinding met jezelf weer optimaal is, dan zet je alles letterlijk in beweging, zodat je lichaam en haar energie weer vrij en beter gaan stromen.

Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Locatie:

Online, Zwolle

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten

Ik ben kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

Rick van den Tempel

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut

Locatie:

Online, Utrecht, Maarssen

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

Het is goed mogelijk dat wanneer jij klachten ervaart jouw immuunsysteem niet volledig in balans is. Als orthomoleculair therapeut help ik de oorzaak van je gezondheidsklachten te achterhalen en leg ik je uit hoe we je lijf weer in balans kunnen krijgen. Ik werk aan de hand van voeding, leefstijl en eventueel suppletie. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met (gezonde) voeding, sport en ons menselijk lichaam. Veel van onze klachten zijn te herleiden naar onze darmen en dus wat wij eten.

Danielle Swart

Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur

Locatie:

Online, Baarn

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Leefstijl

Wist je dat met gezonde voeding je meer dan 70% van alle gezondheidsklachten kunt voorkomen? Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, maar blijf je last houden van buikklachten, vermoeidheid, allergieën en/of andere gezondheidsproblemen? Dan gaan we voor jou een verandering in werking zetten. Ik breng je huidige voedingspatroon en je klachten in kaart en bied alternatieven om gezonde keuzes te maken die je lichaam goed ondersteunen. Stapsgewijs passen we je voeding aan en ga je zien dat je gezondheidsklachten verminderen en in veel gevallen zelfs oplossen.

Olivia Jalby

Olivia Jalby

Functional Medicine certified Health Coach

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

My mission is to help people struggling with a chronic health condition to claim back their health using lifestyle and nutrition as medicine. You can expect a personalized and proactive lifestyle and nutrition plan that will allow you to take an active role in your health.

I am using the principal of Functional Medicine to help you achieve your optimal health and well-being: understanding you and your life as a whole to go beyond the symptoms, finding the root cause of your disease and defining with you a program to help you take charge of your health.

Joyce Vlaarkamp

Joyce Vlaarkamp

Japanse acupunctuur & shiatsu

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Slaapproblemen

Bij zowel acupunctuur als shiatsu gaat het om het balanceren van de energie in je lichaam. Klachten voorkomen, verminderen of verdwijnen, als je lichaam weer in balans komt.
Ik vind het fijn om samen op zoek te gaan naar een betere balans in de brede zin van het woord. Ik heb ruime ervaring in slaap problematiek en klachten rondom menstruatie en overgang. Uiteraard is iedereen welkom en is het een gezamenlijke zoektocht naar de oorzaak van je klacht; wat dat betreft ben ik in de kern een echte generalist.

Tatjana Rogic-Lagendijk

Tatjana Rogic-Lagendijk

Klassieke homeopaat

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten, Vrouwengezondheid

Ik ben Tatjana Rogic-Lagendijk en in mijn Homeopathie praktijk in Amsterdam Westerpark combineer ik graag mijn wetenschappelijke blik met de 200 jaar oude geneeswijze van homeopathie. Homeopathie kan jou op een natuurlijke manier (zonder bijwerkingen) ondersteunen op de weg naar meer balans en betere gezondheid. Heb jij onbegrepen of terugkerende gezondheidsklachten of voel je je uit balans en sta je open voor een andere kijk op gezondheid? Ik help je graag verder.

Lars van den Nieuwenhoff

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Afvallen

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Daar streven we naar. Door middel van een 8-weeks online programma krijg jij je gezondheid weer op de rit.

Gilbèrt Brouwer

Gilbèrt Brouwer

Orthomoleculair therapeut

Locatie:

Utrecht, Maarssen

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten

Ik leg (waar mogelijk) verbanden tussen de oorzaak van de klachten en betrek hierbij je hele lichaam, geest, wervelkolom, gebit, organen en meridianen. Aansluitend meet ik jou met een medisch gecertificeerd apparaat (Prognos) dat oorzaken van klachten helder in beeld brengt. Ik maak een therapievoorstel op maat dat bestaat uit specifieke voedingsadviezen en therapiemiddelen (voedingssupplementen, kruidentincturen, homeopathische middelen) zodat we de aangetoonde oorzaken effectief kunnen bestrijden. Met diverse laboratoria werk ik samen voor aanvullend onderzoek, zodat er talloze onderzoeken mogelijk zijn als je helemaal vastgelopen bent met jouw klachten.

Julia Cunha van Opzeeland

Julia Cunha van Opzeeland

Functional Medicine Practitioner

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I am passionate for helping people bring their bodies back into health and feel their best. My online program entails working with clients on finding the root cause of their problems and solving it through diet and lifestyle changes. I work with my clients, alone or together with their doctors, educating them on their bodies and explaining the interconnectedness of every part and system of the body. Bring joy and vitality back into your life.

Elvira Broersma

Elvira Broersma

Holistisch gebooorte coach & doula

Locatie:

Online, Amsterdam e.o.

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out

Sessies en trajecten bij mij gaan om bewustzijn rondom de geboorte met aandacht voor lichaam, ziel en geest, van moeder, kind en partner. Alles wat ik doe gaat samen omdat ik doe wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en dat alles volgens een holistische visie. Er zijn ook jaren geweest waarin ik niet in verbinding leefde, in strijd met m’n hart, m’n lichaam overvroeg en mezelf niet juist voedde. Dit leverde veel stress, pijn en verdriet op. Mijn missie is om jou ook te helpen de verbinding tussen je hoofd, je hart en je lijf te herstellen en/of in balans te houden.

Fleur Leenaars

Fleur Leenaars

Psycholoog chronische pijn en zwangerschapsverlies

Locatie:

Online, Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Chronische pijn, Buikklachten

Ik ben psycholoog gespecialiseerd in chronische pijn en zwangerschapsverliezen. Ik bied begeleiding aan voor mensen met chronische pijn, aandoening en lichamelijke klachten. Mijn begeleiding is gericht op het optimaliseren van de leefstijl en de levenskwaliteit en het verminderen van chronische pijn en mentale belasting.

Dana Hooghiemstra

Dana Hooghiemstra

Holistisch gezondheidscoach/psycholoog

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Vrouwengezondheid

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar gezondheidsproblemen als het gevolg van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest, vaak als gevolg van een ongezonde, ongebalanceerde mindset en leefstijl en een niet-passend voedingspatroon.

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf en bied je daarnaast de juiste handvatten om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Anita Mulderij

Anita Mulderij

Voedingscoach & Body confidence coach

Locatie:

Online, Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

Ik ben holistisch voedingsdeskundige en Body Confidence coach. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf het leven creëren dat zij wensen. Mijn werk heeft een holistische benadering. Dit blijkt noodzakelijk om een werkelijke transformatie te kunnen maken naar een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Paola Carnevale

Paola Carnevale

Functional Nutrition and Lifestyle coach

Locatie:

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I help people with chronic conditions be in control, perform at your best and live your fullest life - by tuning in to their body, making sense of their symptoms and finding what works for them.

If you feel like you’re at the mercy of recurring symptoms that deplete you of your energy and leave you feeling you are missing out on your life, I know exactly what you are going through. I experienced the same myself. This is what brought me to the field of Functional Nutrition.

I regained control over my own health by identifying the most relevant nutritional and lifestyle factors, unique to me, and learning how to leverage them to stay in balance. And now I help my clients do the same.

Ellen Geerlings

Ellen Geerlings

Orthomoleculair Leefstijlcoach

Locatie:

Online, De Bilt

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Afvallen

Ik ben Ellen, een beetje rebels en ik doe de boel nét even wat anders. Ik ben een echte positieveling, en ik weet zeker dat ik jou een betere gezondheid kan laten ervaren. Als energiecoach, orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe jij weer grip kunt krijgen op je leven. Ook jij kunt weer de energie ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Nicky Leidelmeijer

Nicky Leidelmeijer

Orthomoleculair voedingscoach

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Afvallen

Eten is mijn grote passie! Ik zie het als mijn missie om jou te laten zien wat voor invloed een evenwichtig voedingspatroon heeft op jouw lichaam en geest. Samen kijken we welke eetstijl bij jouw leven, lichaam en doelen past. Ik geloof in érg lekker eten, waarmee je jouw lichaam voedt en niet alleen vult. Of je nu 20 kilo wilt afvallen, of wel een paar tips kunt gebruiken om goed te eten als sporter – ik help je graag!

Persoonlijke één-op-één begeleiding kan net het steuntje in de rug zijn waardoor het afvallen dit keer wel echt gaat lukken. Het ‘geheim’ is om geen dieet te volgen, maar om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren die bij jouw leven passen. Dat is leuk, praktisch én resultaatgericht.

Rosalie Lubberman

Rosalie Lubberman

Orthomoleculair therapeut

Locatie:

weer vanaf januari 2022, Utrecht

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Leefstijl

[Vanaf januari 2022 weer beschikbaar]. In een consult ga ik met jou opzoek naar de puzzel van jouw klachten en de oplossingen. Deze breng ik voor je in kaart en leg uit wat we gaan doen en waarom. Ik ben opgeleid in de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast vind ik het belangrijk op zoek te gaan naar de echte oorzaak van een klacht. Ik focus me in mijn werk op drie hoofdthema's: eten, ontspannen en bewegen.