top of page

Artsen

Je kunt bij deze artsen terecht voor: 

Onbegrepen klachten | Chronische en langdurige klachten |  Leefstijlgeneeskunde (brede kijk op gezondheid) | Relatie tussen lichamelijke en mentaal-emotionele klachten

Seema Bansropansingh

Seema Bansropansingh

Gespecialiseerd in:

Arts voor ​Integrale- en ​leefstijl​geneeskunde​

Buikklachten, Schildklier problemen, Vrouwengezondheid, Hoogsensitiviteit

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Waar ik je goed bij kan helpen is: schildklierklachten als trage werking, overgewicht, stemmingswisselingen en moeheid of menstruatieklachten, PMS, PCOS, prikkelbare darmklachten, voedselintoleranties en andere chronische klachten. In mijn werk combineer ik alle kennis en expertise vanuit de reguliere, integrale én leefstijlgeneeskunde. Heb je klachten en wil je graag professionele en persoonlijke begeleiding? Ik ben er voor je. Ik werk ook veel met HSP vrouwen.

Moon Spanjer

Moon Spanjer

Gespecialiseerd in:

Arts Leefstijlgeneeskunde | Metabolisme- en Hormoonexpert

Vrouwengezondheid, Hormonale balans, Schildklier problemen

Locatie:

Online, Heemstede

Waar ik je goed bij kan helpen is: hormonale disbalans, trage schildklier, problemen rondom de zwangerschap en veelvoorkomende auto-immuunziekten bij vrouwen, zoals reuma en lupus. Ik heb mij gespecialiseerd in het metabolisme en de fysiologie van de vrouw en leer je hoe voeding, leefstijl en de omgeving daar invloed op uitoefenen. Hoe meer ik mij hierin verdiepte, hoe meer ik besefte dat je zelf ongelooflijk veel invloed kan uitoefenen op je gezondheid. Naast of in plaats van medicijnen.

Iris Groen

Iris Groen

Gespecialiseerd in:

Holistisch arts, ademcoach

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten (SOLK), Angstklachten

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

De druk op de zorg (die alleen maar is toegenomen) en mijn eigen ervaringen in de complementaire zorg hebben mijn visie op gezondheid volledig veranderd. Voor mij zijn lichaam en geest volledig verbonden met elkaar en zoals ik het zie hebben veel klachten en ziekten hun oorsprong in onderliggend trauma (groot of klein, mentaal, emotioneel of fysiek). Ik gebruik als arts mijn medische achtergrond om mensen te helpen hun lichaam te begrijpen, en daardoor te zien wat dit lichaam ons vertelt en wat hierachter zit.

Ernestine de Groot

Ernestine de Groot

Gespecialiseerd in:

Arts Integrative Medicine en Leefstijl

(Onverklaarde) fysieke klachten, Leefstijl, Buikklachten, Stress en burn-out

Locatie:

Utrecht, Zeist, Online, Regio Utrecht

Het is mijn passie met een brede blik naar de mens als geheel te kijken, vanaf het moment van conceptie tot nu. Ik wil in verbinding zijn met anderen, en heb daarbij toevallig geneeskunde gestudeerd. Door mijn persoonlijke ervaring en opleidingen ben ik goed in het herkennen van problemen op het gebied van: onverklaarbare klachten, hechting, het herkennen van emoties, het lichamelijk ervaren van emoties, en bewustzijnsgroei.

Dete Geerdink-Hollemans

Dete Geerdink-Hollemans

Gespecialiseerd in:

Integraal huisarts en leefstijlarts

Vrouwengezondheid, Fertiliteit, Buikklachten, Hart- en vaatziekten, Schildklier problemen

Locatie:

Online, Zwolle

Waar ik je goed bij kan helpen is: vruchtbaarheidsproblemen (of je nu wel of niet in een traject zit dat maakt niet uit), menstruatieklachten en/of overgangsklachten, schildklierproblematiek, chronische buikklachten of vragen over een ketogene leefstijl en/of intermitterend vasten. Ik begeleid je heel graag. Inmiddels heb ik meer dan 100 stellen met een kinderwens mogen begeleiden en is mijn kennis over fertiliteit, cyclusklachten en overgangsklachten enorm verdiept. Het voelt als een deel van mijn zielsmissie om vrouwen hierin te mogen ondersteunen.

Inge van der Velpen

Inge van der Velpen

Gespecialiseerd in:

Arts vrouwengezondheid | Fertiliteitsarts

Vrouwengezondheid, Vruchtbaarheid, Hormonale balans, Herstel na zwangerschap/bevalling

Locatie:

Online

Waar ik je goed bij kan helpen is: een (onvervulde) kinderwens, (herhaald) zwangerschapsverlies, herstel na zwangerschapsvergiftiging, hormonale disbalans, schildklierproblematiek rondom kinderwens. Ik neem graag de tijd om de vrouw achter de patiënte te leren kennen. Ik werk met vrouwen die een kinderwens hebben, zwanger zijn of nazorg willen na de bevalling. Ook begeleid ik je met liefde en aandacht bij de verwerking van een miskraam, stilgeboorte of complicaties tijdens zwangerschap dan wel bevalling. Ik werk uitsluitend online en richt mij op positieve gezondheid d.m.v. integrale geneeskunde.

Claudia Faber-Botermans

Claudia Faber-Botermans

Gespecialiseerd in:

Arts voor ​Integrale- en ​leefstijl​geneeskunde​

Buikklachten, Vitamine B12 en foliumzuur tekort, Kindergezondheid

Locatie:

Bennekom, Ede, Online

Waar ik je goed bij kan helpen is: vitamine B12 en foliumzuur tekort, chronische ziektes en onverklaarde klachten. Ik help in mijn praktijk patiënten die voor een integrale aanpak kiezen waar reguliere en aanvullende geneeswijzen samenkomen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van leefstijlgeneeskunde, natuurgeneeswijzen, voeding, orthomoleculaire therapie, detox/ontgiften, darmtherapie en neuraaltherapie. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in het hoe en waarom van het ontstaan van (chronische) klachten en ziekten en in de kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Inge Kroese

Inge Kroese

Gespecialiseerd in:

Huisarts, Coach, Trainer

Onverklaarde klachten, Stress en burn-out, Emotionele disbalans

Locatie:

Tricht, Utrecht, Regio Utrecht

Zit je ergens mee in je maag? En leidt dat tot klachten als stress, te weinig focus, angst, boosheid, of gebrek aan energie? Dat kan problemen geven in het contact met anderen, maar vooral in het contact met jezelf. De rode draad van de coachingsgesprekken is het verbinden van je hart met je hoofd. Met lichaamswerk help ik je weer meer contact te maken met je lijf en te voelen wat er al is. Weer een verbinding maken tussen hart en hoofd.

Astrid Vester

Astrid Vester

Gespecialiseerd in:

Arts voor Leefstijl en Transformatiegeneeskunde

Buikklachten, Onverklaarde klachten, Chronische ziektes, Mentale klachten, Long en luchtwegen

Locatie:

Holten

Heb jij lichamelijke klachten, die steeds terugkeren of zelfs chronisch zijn en vraag jij je af hoe je je gezondheid kan verbeteren? Ik ben een betrokken arts, die zich inzet voor de ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van de mens in alle opzichten. Ik richt me op zowel de behandeling, als op preventie van ziektes. Al ruim 25 jaar zit ik in dit vak en vind het een boeiende uitdaging om jou de tools aan te reiken die je gezondheid kunnen verbeteren en je leven kunnen veranderen.

Rachelle Jongen

Rachelle Jongen

Gespecialiseerd in:

Arts integratieve & functionele geneeskunde

Chronische ziektes, Onverklaarde klachten, Leefstijl, Buikklachten

Locatie:

Online, Vlijmen (regio Den Bosch)

Ik kijk als integraal arts graag buiten de hokjes en bestaande kaders. Ik kijk naar de verschillende onderliggende systemen van ons lichaam en geest én het verband daartussen. Ons lichaam wordt namelijk beïnvloed door o.a. je voorgeschiedenis, genetische aanleg en leefstijl. Mijn aanpak richt zich op: jouw volledige gezondheidsgeschiedenis, beweging, slaap, voeding, stress, familie, trauma's, zingeving, werk en hobby's. We gaan samen op onderzoek uit om jouw (chronische) klachten aan te pakken.

Annemarie Semeijn

Annemarie Semeijn

Gespecialiseerd in:

Integratief arts | healer

Onverklaarde klachten, Vrouwengezondheid, Trauma, Mentale klachten, Slaapproblemen

Locatie:

Arnhem, Online

Zoek je heling specifiek rondom zwangerschap, moederschap of voor je kind? Of heb je last van (onverklaarbare) lichamelijke of psychische klachten? Heb je een burn-out (gehad), chronische ziekte of loop je vast in de zorg? Ik ben een arts, gespecialiseerd in body-mind technieken en (energetische) healing. We gebruiken jouw lichaam, emoties, hart en onderbuik als basis en ik voel met hoogsensitieve zintuigelijke waarneming met je mee. In een traject met mij ga je aan de slag met het aanzetten van je zelfhelend vermogen. Je krijgt meer inzicht in je klachten en welke kant je dient op te bewegen voor herstel.

Azucena Cuijpers

Azucena Cuijpers

Gespecialiseerd in:

Arts vrouwengezondheid & leefstijlgeneeskunde

Leefstijl, Vrouwengezondheid, Hormonale disbalans

Locatie:

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Na jarenlang als huisarts te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen praktijk New Women’s Health in Amsterdam opgericht. Ik bied professionele hulp bij vrouwenklachten. Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die meespelen. Ik maak voor jou een persoonlijk gezondheidsplan en zet alleen wanneer nodig en zinvol – tijdelijk – medicijnen in om jouw gezondheid te verbeteren.

Anne Dekker

Anne Dekker

Gespecialiseerd in:

Integraal leefstijlarts | hormoonexpert

Buikklachten, Hormonale disbalans, Diabetes 2, Hart- en vaatziekten, Vermoeidheid

Locatie:

Sliedrecht, Online

Het voelde voor mij als huisarts steeds minder goed om mensen vooral symptoombestrijdende medicatie te geven. Daarom werk ik nu als integraal arts anders. Ik stel altijd een persoonlijk plan waarmee jij kunt zien welke mogelijkheden er voor je zijn op het gebied van leefstijl/integrale geneeskunde. Het plan is heel breed, van voeding tot zingeving. In de consulten daarna gaan we samen kijken wat voor jou werkt en wat niet.

Melianthe Nicolai

Melianthe Nicolai

Gespecialiseerd in:

Uroloog, leefstijlarts

Buikklachten, Seksuologische klachten, Urologische klachten, Leefstijl

Locatie:

Bilthoven, Online, Regio Utrecht

Ik kan mijn patiënten helpen met hun urologische problemen én kan ik de tijd kan nemen om over de rest van iemands gezondheid en leefstijl te praten. Dit maakt het werk veel leuker en op deze manier is het mogelijk om de klachten te behandelen met oog voor de patiënt als geheel. Daarbij geef ik altijd op maat gemaakte leefstijladviezen. Zo is het mogelijk tot duurzame oplossingen te komen én nieuwe klachten voor in de toekomst voor die patiënt te voorkomen.

Keuzestress?

Heb je moeite om zelf een keuze te maken? Je kunt ons altijd om advies vragen.

Mail naar: info@curefinder.nl

bottom of page