Alle specialisten

Onze specialisten hebben een relevant diploma voor hetgeen ze doen. Bekijk hieronder de profielen of ga direct naar ons aanbod voor:

Joyce Vlaarkamp

Joyce Vlaarkamp

Japanse acupunctuur & shiatsu

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Bij zowel acupunctuur als shiatsu gaat het om het balanceren van de energie in je lichaam. Klachten voorkomen, verminderen of verdwijnen, als je lichaam weer in balans komt.
Ik vind het fijn om samen op zoek te gaan naar een betere balans in de brede zin van het woord. Ik heb ruime ervaring in slaap problematiek en klachten rondom menstruatie en overgang. Uiteraard is iedereen welkom en is het een gezamenlijke zoektocht naar de oorzaak van je klacht; wat dat betreft ben ik in de kern een echte generalist.

Astrid Vester

Astrid Vester

Arts voor Leefstijl en Transformatiegeneeskunde

Holten

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Heb jij lichamelijke klachten, die steeds terugkeren of zelfs chronisch zijn en vraag jij je af hoe je je gezondheid kan verbeteren? Ik ben een betrokken arts, die zich inzet voor de ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van de mens in alle opzichten. Ik richt me op zowel de behandeling, als op preventie van ziektes. Al ruim 25 jaar zit ik in dit vak en vind het een boeiende uitdaging om jou de tools aan te reiken die je gezondheid kunnen verbeteren en je leven kunnen veranderen.

Heleen Reijnierse

Heleen Reijnierse

Intuitieve coach en bodywork

Amsterdam, Haarlem, Velserbroek

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Wil jij ook beter leren voelen en luisteren naar jezelf, je grenzen aangeven? Door persoonlijke ervaring heb ik de kracht van de mind, mijn gedachten, ontdekt en geleerd hoe ik deze voor me kan laten werken, in plaats van tegen me. Door intuïtieve vormen van lichaamswerk, coaching en mediamieke begeleiding, ondersteun ik je bij persoonlijke ontwikkeling, meer acceptatie, zelfliefde, en diepere verbinding met jezelf.

Erik Veldman

Erik Veldman

Osteopaat & online oefenprogramma

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Veel mensen met langdurige klachten hebben baat bij een osteopaat. Maar ook bij klachten die minder lang aanwezig zijn kan osteopathie uitkomst bieden. Om ook zelf aan de slag te kunnen met je (chronische) klachten, heb ik het oefenplatform Motius ontwikkeld. Het is een programma met oefeningen en binnenkort volledige cursussen voor specifieke klachten. De oefeningen zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op osteopathie kennis en yogahoudingen. Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en meditaties aan.

Rachelle Jongen

Rachelle Jongen

Arts integratieve & functionele geneeskunde

Online, Vlijmen (regio Den Bosch)

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik kijk als integraal arts graag buiten de hokjes en bestaande kaders. Ik kijk naar de verschillende onderliggende systemen van ons lichaam en geest én het verband daartussen. Ons lichaam wordt namelijk beïnvloed door o.a. je voorgeschiedenis, genetische aanleg en leefstijl. Mijn aanpak richt zich op: jouw volledige gezondheidsgeschiedenis, beweging, slaap, voeding, stress, familie, trauma's, zingeving, werk en hobby's. We gaan samen op onderzoek uit om jouw (chronische) klachten aan te pakken.

Esther Molenaar

Esther Molenaar

Haptotherapeut

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Wil je je ook weer goed in je vel voelen? In mijn praktijk voor Haptotherapie staat het idee centraal dat (vervelende) ervaringen en herinneringen opgeslagen liggen in het lichaam. Wanneer deze zich (onbewust) vastzetten in je lichaam, dan uit zich dat vaak op termijn in spanningen in je lijf, onprettige gewoontes, of moeizame relaties. Door gesprekken, ervaringsoefeningen en gerichte aanraking maken we weer contact met deze herinnering, en leer ik je er op een nieuwe manier mee om te gaan. We zoeken daarbij de balans tussen lichaam, verstand en gevoel: zo kom je weer sterk in het leven te staan.

Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Online, Zwolle

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

Heidy van Koesveld

Heidy van Koesveld

Shiatsu therapeut

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Op de welbekende kruising staan? Mis je support? Weet je even niet meer welke kant je op moet? Je eigen vanzelfsprekende stroom kwijt? Dit kan zich uiten in zowel fysieke, mentale of emotionele klachten. Een gebalanceerde energie (ki of chi) door middel van shiatsu zorgt er voor dat je tegen een stootje kan en dat je je steviger voelt. Je zelfhelend vermogen wordt groter en je bent daardoor minder vatbaar voor fysieke pijn, stress of sombere buien. Met een goed stromende energie voel je je kalm, fit en helder.
Wil je samen verder kijken dan de symptomen? En de oplossing op een hanteerbare, holistische manier vinden? Ik kijk graag met je mee!

Sietske Wanst

Sietske Wanst

Acupuncturist

Assendelft

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Hi, ik ben Sietske en als acupuncturist help ik mensen de harmonie te (her)vinden tussen lichaam, emoties, geest en ziel. Je kunt bij mij niet alleen terecht met gezondheidsklachten of symptomen maar ook om meer rust in jezelf te vinden en dichter bij jezelf te komen. Ik leg je duidelijk uit wat jouw lichaam je eigenlijk wilt vertellen en help je lichaam door middel van acupunctuur weer terug in balans te komen en te helen. Zo kun jij weer je eigen kracht en magie ervaren.

Tatjana Rogic-Lagendijk

Tatjana Rogic-Lagendijk

Klassieke homeopaat

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben Tatjana Rogic-Lagendijk en in mijn Homeopathie praktijk in Amsterdam Westerpark combineer ik graag mijn wetenschappelijke blik met de 200 jaar oude geneeswijze van homeopathie. Homeopathie kan jou op een natuurlijke manier (zonder bijwerkingen) ondersteunen op de weg naar meer balans en betere gezondheid. Heb jij onbegrepen of terugkerende gezondheidsklachten of voel je je uit balans en sta je open voor een andere kijk op gezondheid? Ik help je graag verder.

Cor van Vliet

Cor van Vliet

Coach en emotietherapeut

Berkel en Rodenrijs (regio Rotterdam)

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Door bewust en onbewust gedrag en stress vallen steeds meer mensen uit met burn-outklachten. Ik ben van mening dat ieder mens in staat is om van alles te leren en te bereiken, mits je bereid bent om in actie te komen. Te vaak zie ik bij mensen dat zij hun capaciteiten en mogelijkheden niet of niet volledig benutten. Het is mijn drijfveer om mensen te helpen een burn-out voor te zijn of hen te ondersteunen in hun herstel. Je kunt altijd nieuwe en gezonde keuzes maken en je leven inrichten zoals jij dit wilt.

Marijke Engelbrecht

Marijke Engelbrecht

kPNI leefstijl expert & orthomoleculaire therapeute, acupuncturist

Online, Amsterdam, Den Haag, Schoorl

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben Marijke, wetenschappelijk geschoold in psycho-, neuro-, immunologie en endocrinologie (kPNI), daarnaast acupuncturiste én draag 30 jaar ervaring in integrale geneeskunde met me mee. Deze brede kennis combineer ik met mijn coaching competenties, waardoor ik snel doorzie wat de lichamelijke e/o psychische oorzaken zijn van persoonlijke belemmeringen. Zo kan ik voor jou een gepersonaliseerd plan van aanpak uitwerken om echte resultaten te behalen.

Marjolein van Randwijk

Marjolein van Randwijk

Diëtist en orthomoleculair darmtherapeut

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik bied als gespecialiseerde diëtist en orthomoleculair darmtherapeut persoonlijke begeleiding bij problemen van het maag-darmstelsel. Het behandelingstraject bestaat uit individuele gesprekken, eventueel aanvullend onderzoek en thuisopdrachten. In mijn traject combineer ik wetenschap met holisme en orthomoleculaire behandelwijze, waardoor je duurzame effecten bereikt. Mijn praktijk staat voor positieve, aandachtige en voedzame zorg richting een symptoomvrij leven.

Lotte Dikken

Lotte Dikken

Pain Reset Methode (PRM) Therapeut

Utrecht, Zutphen

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Van fysiotherapeut naar de Pijn Reset Methode. Het doel van de PRM is om weer een gevoel van controle te krijgen over je leven. Vaak komt langdurige pijn door onbewust onderdrukte emoties. We gaan aan de slag met zowel de onbewuste emoties, als met de spierknopen. Zo doorbreken we de fysieke vicieuze cirkel en pakken we het probleem bij de oorzaak aan. Voor een blijvend resultaat krijg je de juiste tools om de regie over je eigen leven terug te nemen.

Seema Bansropansingh

Seema Bansropansingh

Arts voor ​Integrale- en ​Leefstijl​geneeskunde​

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik weet hoe moeilijk het is om met je gezondheid aan de slag te gaan, wanneer je je niet goed voelt.
Mijn rol, als ervaringsdeskundige en arts, is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Door mijn leefstijl om te gooien, heb ik namelijk de medicatie voor mijn auto-immuunziekte volledig kunnen afbouwen. Dit succes wil ik delen met andere vrouwen. Met mijn praktijk Women Codes verzorg ik trajecten die reguliere, integrale- en leefstijlgeneeskunde met elkaar verbindt.

Martine Bier

Martine Bier

Acupuncturist

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben als gediplomeerd acupuncturiste vooral gespecialiseerd in het verlichten van pijnklachten. Het maakt niet uit wat voor pijn; dof, stekend, beurs, warm, koud, zeurend, etc. Ik zet een specifieke balansmethode in voor verbluffende resultaten. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam, Westerpark. Ik ben aangesloten bij Zhong, de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en daardoor worden een deel van je kosten vaak vergoed via de aanvullende zorgverzekering.

Wendeline Moorrees

Wendeline Moorrees

Transformatie therapeut (RTT)

Online, Bij jou thuis, Weesp

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik help je ontdekken hoe je via je onderbewustzijn & de kracht van je gedachten los kan komen van emotionele én fysieke pijn. Zodat je het vertrouwen hervindt om weer vooruit te komen. We hebben allemaal groot potentieel in ons. Maar soms kan onze innerlijke saboteur (je onderbewustzijn) voor lichamelijke en mentale klachten zorgen. Dat komt veel voor bij onverwerkt emotioneel (kind)pijn. Dit kan chronische klachten veroorzaken, waar geen medische verklaring voor is. Ik zet je door middel van Rapid Transformational Therapy weer terug in je pure kracht: voor innerlijke vrijheid en een betere gezondheid.

Azucena Cuijpers

Azucena Cuijpers

Arts vrouwengezondheid & leefstijlgeneeskunde

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Na jarenlang als huisarts te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen praktijk New Women’s Health in Amsterdam opgericht. Ik bied professionele hulp bij vrouwenklachten. Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die meespelen. Ik maak voor jou een persoonlijk gezondheidsplan en zet alleen wanneer nodig en zinvol – tijdelijk – medicijnen in om jouw gezondheid te verbeteren.

Annemarie Semeijn

Annemarie Semeijn

Integratief arts en coach-counselor

Amsterdam, Arnhem

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Jarenlang was ik huisarts en behandelde veel patiënten. Maar 10 minuten per patiënt is niet altijd voldoende om mensen te helpen om daadwerkelijk hun klachten op te lossen. Om mensen echt te zien. Ik heb de overstap naar mijn huidige praktijk gemaakt omdat ik wilde kunnen werken vanuit een integrale visie en voldoende tijd wilde hebben per cliënt. Ik help mensen met onbegrepen klachten, chronische pijnklachten, slaapproblemen en mentale klachten. Voel je vitaal en prettig, zonder medicatie.

Dewy Karsten

Dewy Karsten

Creatief therapeut en coach

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik heb waardevolle ervaringen mogen opdoen als creatief therapeut, trainer en coach. Ik bied 1:1 begeleiding in trajecten, losse sessies en stilte retraites. Hierbij begeleid ik je naar meer zelfvertrouwen, zodat je weet wat je nodig hebt, en leer je contact maken met jezelf. Weet waar je kracht ligt en welke stappen je moet zetten. Je ervaart hierdoor rust. Mijn praktijkruimte is gevestigd aan de Sarphatistraat in Amsterdam op een van de mooie locaties van Stories Spaces.

Mees Stegeman

Mees Stegeman

Ademcoach / Breath coach

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben onderzoekend en open-minded en al sinds heel jonge leeftijd gefascineerd door ademwerk. Een ademsessie kan je weer terugbrengen bij jezelf en je de nodige verdieping brengen door je bewustzijn te vergroten. Het is een boost naar meer zelfvertrouwen, ontspanning en raakt je in de kern. Ik ben down to earth en positief ingesteld en help je graag aan de hand van de combinatie van coaching en ademwerk.

Adeline Kuiken

Adeline Kuiken

Zen Shiatsu therapeut

Blaricum, Abcoude

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik geef Zen Shiatsu behandelingen. Shiatsu is een traditionele Japanse geneeswijze. Door druk uit te oefenen op specifieke punten wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam zichzelf te helen en in balans te brengen gesteund en versterkt. Het is een uitermate ontspannende ervaring en behandelingen kunnen het opbouwen van stress voorkomen. Daarnaast geef ik ontspanningsmassages en Qigong.

Laura Hofstede

Laura Hofstede

Touch of Matrix specialist

Online, Enschede

Ik werk:
Mijn specialisaties:

De Touch of Metrix methode werkt in je onderbewustzijn. Daar ruimen we oude ballast in jouw systeem op, welke voor diverse klachten kan hebben gezorgd (zowel mentaal als ook fysiek). Laagje voor laagje gaan we naar de oorzaak van je klacht(en) of ongemak en mogen blokkades losgelaten worden. Wanneer de verbinding met jezelf weer optimaal is, dan zet je alles letterlijk in beweging, zodat je lichaam en haar energie weer vrij en beter gaan stromen.

Rosalie Lubberman

Rosalie Lubberman

Orthomoleculair therapeut

weer vanaf januari 2022, Utrecht

Ik werk:
Mijn specialisaties:

[Vanaf januari 2022 weer beschikbaar]. In een consult ga ik met jou opzoek naar de puzzel van jouw klachten en de oplossingen. Deze breng ik voor je in kaart en leg uit wat we gaan doen en waarom. Ik ben opgeleid in de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast vind ik het belangrijk op zoek te gaan naar de echte oorzaak van een klacht. Ik focus me in mijn werk op drie hoofdthema's: eten, ontspannen en bewegen.

Marleen Bontekoe

Marleen Bontekoe

Ademcoach

Online

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Spanning, ontspanning en ademhalen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door (verborgen) stress ga je ongezond ademen, en door een ongezonde adem geef je je lichaam stress. Ik leer je graag deze cirkel te doorbreken in de juiste volgorde: Vertraag, Adem & Ontspan. Op 20 september start de volgende Adem in Balans-training, een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je werkt aan adembewustzijn en het duurzaam herstellen van jouw ongezonde ademgewoontes.

Danielle Dijkstra

Danielle Dijkstra

Burn-out coach & Hypnotherapeut

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben een gepassioneerde coach voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren, los wil komen van beperkende overtuigingen, conditioneringen en (voor)oordelen. Kortom: voor iedereen die openstaat voor verandering en kiest voor een beter leven. Als coach is het mijn passie om mensen te helpen beter in contact te komen met hun gevoelens en los te komen van nare (traumatische) ervaringen zodat je het leven vanuit een andere invalshoek gaat zien.

Ellen Geerlings

Ellen Geerlings

Orthomoleculair Leefstijlcoach

Online, De Bilt

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben Ellen, een beetje rebels en ik doe de boel nét even wat anders. Ik ben een echte positieveling, en ik weet zeker dat ik jou een betere gezondheid kan laten ervaren. Als energiecoach, orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe jij weer grip kunt krijgen op je leven. Ook jij kunt weer de energie ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Graziella Casula

Graziella Casula

Transformatiecoach voor vrouwen

Online

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben gespecialiseerd in langdurige burn-outklachten bij vrouwen. Ik help graag om emotionele blokkades, beperkende overtuigingen en gedachtes waar je in blijft hangen te doorbreken. Op bewust en onbewust niveau. Ik heb een passie voor groei en verandering op intellectueel, spiritueel en emotioneel gebied.

Ik bied een 6 weeks online programma om jouw burn-out te doorbreken.

Wei Ting Woo

Wei Ting Woo

Integratieve Coach & Sound Healer

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Mijn missie is om mensen hun eigen potentieel te laten ontdekken en de uiting van hun authentieke zelf. Het laten (her)ontdekken van hun eigen kracht en het vertrouwen op hun eigen kunnen en gevoel staan hierbij centraal. Ik help je eigen kracht te (her)ontdekken en je te laten vertrouwen op je eigen kunnen en gevoel!

Bij mij kun je terecht voor coaching, hypnotherapie en sound healing.

De burn-out poli

De burn-out poli

Burn-out preventie & herstel

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Wij zijn Victor Overmars en Barbara Kok, de initiatiefnemers van de Burn Out Poli. Bij de Burn Out Poli begeleiden wij nu al 13 jaar iedereen die teveel stress of burn out gerelateerde klachten ervaart met groot en duurzaam succes. Je bent niet alleen, 1 op de 6 werknemers heeft burn out klachten. Bij de Burn Out Poli helpen wij jaarlijks honderden mensen die over hun eigen grenzen zijn gegaan. Overspannen zijn komt vaak niet alleen door werk maar een combinatie van factoren en stress.

Bas Lebesque

Bas Lebesque

Health and Life Coach

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

I believe that our life revolves around 5 big areas of life: Health, Love, Career, Money, and Connection to something greater. The way you present yourself in one of these areas is very similar to how we show up in other areas of life. If something is out of balance, possibly something is out of sync in another area. Get rid of the old stuff and behaviours that are not serving you anymore. Bring in the new, that what you have always wanted.

Arna Vliegen-Verschure

Arna Vliegen-Verschure

Stress- & burn-outcoach

Online

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik help mensen met stress- en burn-outklachten, met liefde van ‘shit naar shiny’ weer lekker op weg
met een effectieve geïntegreerde aanpak. Hierdoor kunnen mensen echt de beste versie van zichzelf
zijn en bereiken wat ze écht willen in het leven. Mijn motto is: je hebt altijd de mogelijkheid om je leven op een positieve manier te beïnvloeden.

Petra de Gooijer

Petra de Gooijer

Leefstijlcoach

op locatie, Wandellocatie, Wageningen

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Als Leefstijlcoach wil je graag een gezonde leefstijl uitdragen. Ook voor mij kan het een uitdaging zijn om die keuzes te maken waar ik energie van krijg, waar ik echt voor wil gaan en die een blijvende plek krijgen in mijn leefstijl. Als ik zo’n keuze heb gemaakt, dan ontstaat er een ontzettende drive om deze keuze ook waar te gaan maken. Mijn passie is om dat gevoel ook bij jou naar boven te krijgen. Om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar wat jou echt motiveert om nieuwe stappen te zetten naar een gezondere leefstijl.

Karlijn Hendriks

Karlijn Hendriks

Stress,- Vitaliteit,- en Loopbaancoach

Online, Wandellocatie

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik geloof in doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt en dit gun ik iedereen. Een gelukkig en vitaal leven waarbij je keuzes maakt die bij je passen. Ik help je de balans terug te vinden, te (her)ontdekken wie je bent en waar jij gelukkig van wordt. Door te weten wat je echt belangrijk vindt kun je gefundeerde keuzes maken en de regie over je leven herpakken.

Elvira Broersma

Elvira Broersma

Holistisch gebooorte coach & doula

Online, Amsterdam e.o.

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Sessies en trajecten bij mij gaan om bewustzijn rondom de geboorte met aandacht voor lichaam, ziel en geest, van moeder, kind en partner. Alles wat ik doe gaat samen omdat ik doe wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en dat alles volgens een holistische visie. Er zijn ook jaren geweest waarin ik niet in verbinding leefde, in strijd met m’n hart, m’n lichaam overvroeg en mezelf niet juist voedde. Dit leverde veel stress, pijn en verdriet op. Mijn missie is om jou ook te helpen de verbinding tussen je hoofd, je hart en je lijf te herstellen en/of in balans te houden.

Marijke Hukema

Marijke Hukema

Coaching & Zingeving

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

We kunnen allemaal geblokkeerd raken door gevoelens van onzekerheid, stress, doelloosheid of overprikkeling. Hoe vind je dan opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Wanneer stroomt het? In mijn praktijk kun jij op een intuïtieve en professionele manier je eigen verhaal onder ogen komen en jezelf ontwikkelen op jouw authentieke weg.

Maike van Ees

Maike van Ees

Energetisch masseur & holistisch coach

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Een sessie met mij brengt helderheid, kracht, vertrouwen en moed en kan net dat zetje geven dat je nodig hebt om (weer) in je licht te gaan staan. Mijn praktijkruimte bevindt zich in hartje centrum van Amsterdam op de Keizersgracht. Een mooie rustige ruimte waarin je helemaal tot jezelf kan komen.

Ik bied energetische massages, healing sessies en 1:1 holistisch coaching.

Estrella Yorks

Estrella Yorks

Life Coach

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik geloof erin dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar leven te transformeren, ongeacht hun verleden en daar wil ik je graag bij helpen. Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende coachingtechnieken, zoals schrijftherapie en de EFT en TFT tap methode. Deze methodes heffen verstoring in het energiesysteem op. Tenslotte geef ik opdrachten, tools en tips die aansluiten op jouw persoonlijke doelen.

Jon van Eerden

Jon van Eerden

Stress- & burn-outcoach

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Mijn werkwijze is holistisch omdat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Samen kijken we verder dan de symptomen en gaan op onderzoek uit om te ontdekken wat er echt aan de hand is en hoe jij je leven kan optimaliseren. Mijn werk bestaat uit een combinatie van gesprekken, ademhalingstechnieken en andere oefeningen om patronen te doorbreken en jou weer helemaal in je kracht te zetten!

Tim van der Vliet

Tim van der Vliet

Ademcoach

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

I am a breathing instructor. Apart from a healthy lifestyle I have learned to optimize my body and mind. My training is a way to control your inner world, both mentally as physically, in only 10 minutes per day. Breathing properly helps you to feel calmer, become healthier and to better cope with stress.

Karlijn Eickmans

Karlijn Eickmans

Zen Shiatsu therapeut

Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Uit het hoofd, in je lichaam. Het beoefenen en ontvangen van shiatsu brengt meer balans tussen denken en voelen gebracht: wat gebeurt er nu echt in je lichaam? Ik heb door Shiatsu bijvoorbeeld meer ademruimte, minder chronische klachten en ik ben vaker helder, waardoor ik minder pieker en makkelijker keuzes maak. Dit is ook waarbij ik jou ondersteun.

Shiatsu werkt ontspannend en zet zaken in beweging. Kom je bij me op de mat?

Angelique Pollen

Angelique Pollen

Gezondheidscoach Stress & trauma

Baarn

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben gespecialiseerd in het loslaten van diep in het lichaam opgeslagen spanning. Zelf heb ik ervaren hoe ingrijpende gebeurtenissen en stress verschillende gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Ik ben terug in balans door goed naar mijn lichaam te leren luisteren en diepe spanning los te laten.

Wil jij ook meer invloed uitoefenen op je welzijn, je weerstand en je gezondheid? Merk je dat spanningen je gezondheidsklachten verergeren? Ik leer jou graag ontspannen.

Nick de Jong

Nick de Jong

Stress & burn-outcoach

Online, Voorburg

Ik werk:
Mijn specialisaties:

In mijn leven ben ik altijd al op zoek geweest naar hoe het leven werkt, wat de mens werkelijk drijft en beweegt, wat er 'achter de mens' zit op een diepere laag. Tijdens mijn eigen burn-out jaren geleden is alles wat ik geleerd en ontdekt had samengekomen. Ik ben losgekomen van dat wat mij belemmerde in mijn leven. Vanuit die verbinding met mijzelf, mijn eigen ervaring en eerdergenoemde fascinatie, heb ik mij gespecialiseerd tot no-nonsens, holistisch coach; mentaal, emotioneel & fysiek.

Dana Hooghiemstra

Dana Hooghiemstra

Holistisch gezondheidscoach/psycholoog

Online

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar gezondheidsproblemen als het gevolg van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest, vaak als gevolg van een ongezonde, ongebalanceerde mindset en leefstijl en een niet-passend voedingspatroon.

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf en bied je daarnaast de juiste handvatten om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Fleur Leenaars

Fleur Leenaars

Psycholoog chronische pijn en zwangerschapsverlies

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben psycholoog gespecialiseerd in chronische pijn en zwangerschapsverliezen. Ik bied begeleiding aan voor mensen met chronische pijn, aandoening en lichamelijke klachten. Mijn begeleiding is gericht op het optimaliseren van de leefstijl en de levenskwaliteit en het verminderen van chronische pijn en mentale belasting.

Anita Mulderij

Anita Mulderij

Voedingscoach & Body confidence coach

Online, Amsterdam

Ik werk:
Mijn specialisaties:

Ik ben holistisch voedingsdeskundige en Body Confidence coach. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf het leven creëren dat zij wensen. Mijn werk heeft een holistische benadering. Dit blijkt noodzakelijk om een werkelijke transformatie te kunnen maken naar een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Julia Cunha van Opzeeland

Julia Cunha van Opzeeland

Functional Medicine Practitioner

Online