Online programma's

De online programma's die je bij Curefinder vindt, zijn grondig samengestelde programma's door coaches en therapeuten die jou helpen je gezondheid te verbeteren. Leer stap voor stap hoe jij aan de slag kunt gaan met jouw gezondheid. Bekijk snel het aanbod en boek een programma dat bij jou past.

Emilia de Vries.jpeg
10 weken

Marleen Bontekoe

Ademcoach

Spanning, ontspanning en ademhalen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door (verborgen) stress ga je ongezond ademen, en door een ongezonde adem geef je je lichaam stress. Met mijn werk als ademtrainer wil ik je leren deze cirkel te doorbreken in de juiste volgorde: vertraag - adem - ontspan.

Op 27 september start mijn nieuwe Adem in Balans programma. Het duurt ca. 10 weken, en bestaat uit 5 online groepsmodules en 2 online individuele coachingsessies. Onderwerpen die aan bod komen zijn stress, ademgewoontes, sporten/beweging en voeding. Ook ga je zelf aan de slag met specifieke oefeningen.

Emilia de Vries.jpeg
Doorlopend

Erik Veldman

Osteopaat

Naast mijn werk als osteopaat, heb ik het online oefenplatform Motius ontwikkeld. Dit zijn waardevolle oefeningen en cursussen om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Denk aan lage rugpijn of nek- en schouderklachten.

Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.

Emilia de Vries.jpeg
6 weken

Graziella Casula

Transformatie coach

Ik ben gespecialiseerd in langdurige burn-outklachten bij vrouwen. Ik help graag om emotionele blokkades, beperkende overtuigingen en gedachtes waar je in blijft hangen te doorbreken. Op bewust en onbewust niveau. Ik heb een passie voor groei en verandering op intellectueel, spiritueel en emotioneel gebied.

Ik bied een 6 weeks online programma om jouw burn-out te doorbreken. Krijg inzicht in jezelf, je behoeftes en waar jij blij van wordt. Kom achter de echte oorzaak van je burn-out en pak de controle terug over je eigen leven.

Emilia de Vries.jpeg
minimaal 30 dagen

Emilia de Vries

Orthomoleculair therapeut

Heb jij regelmatig last van je maag of darmen? En wil je weten wat je kan doen om dit op te lossen? Heb je al heel veel geprobeerd en je bent sceptisch voor weer een verhaal vol beloftes? Dat snap ik helemaal.

Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt. Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt. Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Emilia de Vries.jpeg
9 weken

Jan van Rosmalen

The Chronic Pain Coach

Het Chronic Pain Coach® programma bestaat uit een 9 weken durende online coaching én training. Voor iedereen die blijvend af wil van zijn/haar chronische pijn.

Deel 1: Bestaat uit 3 weken emotionele training waarin je de techniek leert om van je chronische pijn af te komen.

Deel 2: Bestaat uit 6 weken brein-training om jouw aangeleerde, negatieve gewoontes te doorbreken.

Coaching: Je krijgt 4 één-op-één coachingsgesprekken. Zo helpen we je tijdens het trainingsproces.

Emilia de Vries.jpeg
8 weken

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Het Transformatie Programma is een 8-weken stap voor stap programma dat jou gaat helpen met het herwinnen van je mentale en lichamelijke energie. Energie is de basis van gezondheid en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Dit programma richt zich niet op iets als een 'weegschaal nummer'. Het gaat over het herstellen van je vermogen om vitaliteit, zelfheling en weerbaarheid te creëren. Het gaat over de energie waarmee de ruimte zich vult als jij binnen komt lopen, je glanzende huid, je mentale welzijn en een glimlach op je gezicht.

Emilia de Vries.jpeg
Doorlopend

Dokter Juriaan

Arts en coach

Een complete en compacte online cursus: "Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren.
Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten. Je wil het niet voelen en dus ga je er van weg. In deze maatschappij makkelijker dan ooit met alle mogelijkheden en verleidingen. Werk, fastfood, Netflix. Je voelt aan alles dat er iets niet klopt en toch ga je maar door. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven.

In plaats van te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens echt goed naar de onderliggende oorzaak te kijken.

Emilia de Vries.jpeg
3 maanden

Annemarie Semeijn

Integratief arts en coach-counselor

Loop je vast maar ben je nog niet toe aan 1-op-1 begeleiding? Volg dan nu dit zeer toegankelijke online programma voor het aanleren van zelf-zorg technieken.

Krijg meer inzicht in jezelf en hoe jij je eigen stress-systeem tot rust brengt. Begrijp beter waarom je voelt wat je voelt. Je kunt op elk gewenst moment starten met het Mind body programma en je doorloopt online op je eigen tempo alle 8 modules. Aan de hand van meditaties, opdrachten en video's leer je veel over jezelf en ontdek je hoe je de mind body technieken het beste kunt inzetten.

Emilia de Vries.jpeg
7 weken

Simone Scherpenzeel

Psycholoog

Het online Find your Voice programma is gemaakt voor vrouwen en gaat over het kunnen en durven horen van je innerlijke stem en jezelf uitspreken. Je innerlijke stem helpt je altijd om de juiste aandacht te geven aan jezelf, aan je lichaam en aan je intuïtie. Zo ga je de keuzes maken die in lijn liggen met wat goed is voor jou. Dat helpt je vooruit in je leven en in je gezondheid.

Je gaat ontdekken waar jij jezelf tegenhoudt. Vaak dragen we ongeuite emoties met ons mee in ons lichaam en zitten we vast, waardoor we steeds in hetzelfde cirkeltje blijven rondlopen. Ben jij er klaar voor om dit te doorbreken en jouw stem te gaan horen?